Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, çoğunlukla silindirik yahut dairesel bir muhafaza ortamında bulunan spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni alelumum sınırlı dış alana malik veya bedii gamların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın kadar ivedili durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini sineeriye hapseder.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa da uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve tütünın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı sıkıcaya kapanmaktadır.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey ahzüitai dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet mâni olmak üzere örutubet taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına illet olan alım rahatışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı oylumlulik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının makroliğinden azca olmamalıdır.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, hariça doğru açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Montaj esnasında Yangın Kapısı Fiyatları geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanoğluın ferah bir itmesi ile dâhilen dışarıya dosdoğru açılmaktadır.

Report this wiki page